2013-02-12 17:10:35• hírek • Kocsis Zoltán

Legkevesebb hat autót tört fel az elfogott duó

Járőröző rendőrök értek tetten két fiatalembert kedd hajnalban Szatmárnémetiben, a Fantanele utcában. A duó éppen egy személygépkocsit tört fel és próbált ellopni mindent, ami mozdítható és ami értékesnek tűnt.

A 18 éves szamoskóródi M. Alvaro és a 22 éves amaci G. Árpád kővel törte be az utcán parkoló személygépkocsi elülső szélvédőjét és próbálta meg ellopni a benne talált dokumentumokat, bankkártyákat. Az általuk okozott kár eléri a 400 lejt.

Gyorsan kiderült azonban, hogy nem ez volt az első hasonló tettük az éjszaka folyamán: egy, az Ombódi utcán parkoló jármű tulajdonosának 600 lej kárt okoztak.

Miután a Szatmár Megyei Rendőrség Bűnügyi Osztályának munkatársai átvették az esetet és kihallgatták a két fiatalembert. Kiderült, hogy tevékenységük nem csak a kedd hajnalra szorítkozik. Az elmúlt időben további négy személygépkocsit törtek fel, elloptak többek között egy laptopot, az általuk okozott kár pedig eléri a 4000 lejt.

A két fiatalembert őrizetbe vették, a rendőrség pedig felhívja az autósok figyelmét, hogy semmilyen értéktárgyat, elektronikus eszközt, pénzt illetve dokumentumokat ne hagyjanak a járműben. Mindig ellenőrizzék, hogy bezárták-e az autó ajtajait, ablakait. Ha tehetik, éjszaka kivilágított helyen hagyják gépkocsijaikat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: